fbpx

Deze makkelijke ovenschotel zomer is echt heerlijk wanneer je van courgettes houdt! Het bevat namelijk wel 6 courgettes per schotel. Enjoy!

LEES VERDER

Deze zoete aardappel wedges zijn geweldig om als bijgerecht te eten, maar ze zijn ook perfect als snack! Geniet ervan en eet smakelijk!

LEES VERDER

Deze aubergine uit de oven is zo lekker om te eten en redelijk makkelijk om klaar te maken. Geniet van een volle smaak en knapperige korst!

LEES VERDER

Dit recept met paprika en gehakt is niet alleen lekker van smaak, maar het is ook ideaal als frisse zomerse maaltijd. Geniet ervan!

LEES VERDER

Deze nacho ovenschotel zonder gehakt is echt om van te smullen! Geniet van een lekkere vegetarische variant op deze heerlijke ovengebakken chipjes. Enjoy!

LEES VERDER

Deze Marokkaanse kip uit de oven is echt zo lekker dat je bijna niks anders meer zal willen proeven. Geniet ervan!

LEES VERDER

Deze macaroni met kaas is een geweldige maaltijd om te maken wanneer je even je dag niet hebt. Het is simpel, lekker en comfortabel. Enjoy!

LEES VERDER

Deze zalm schotel uit de oven is echt heel erg lekker om van te smullen en het is daarnaast vrij makkelijk om te maken. Probeer het nu!

LEES VERDER

De allerlekkerste ovenschotel recepten proberen! Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang tijdelijk gratis 7 ovenschotels + boodschappenlijstjes

>