fbpx

Wie zijn wij?

Ovenschotels.com is opgericht door Timo Breemen en Robert Jan Hendriks. Het doel van deze website is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de lekkerste koolhydraatarme ovenschotels.

Onderbouwd door onderzoek

Voor het schrijven en onderzoek doen in dit vakgebied volgen wij al het wetenschappelijke onderzoek op het gebied van gezondheid nauwkeurig via het platform pubmed en de US national library of medicine.

Zodoende is de informatie actueel en volgens de laatste wetenschappelijke internationale onderzoeken.

Over Timo Breemen

Hallo, ik ben Timo Breemen. Leuk dat je mij beter wilt leren kennen! Ik vertel jou dan ook graag waar mijn passie voor ovenschotels is ontstaan.

over Timo Breemen
Timo Breemen 

Al op zestienjarige leeftijd (nu 34) raakte ik gefascineerd over voeding, sport en het menselijk lichaam. Ik kocht boeken zoals The Art and Science of Low Carbohydrate Living, studeerde Voeding en Diëtetiek, volgde cursussen en probeerde vooral heel veel zelf.

Zo ben ik niet alleen te weten gekomen hoe je op een makkelijke manier kunt afvallen, maar ook hoe je gezond kunt leven.

Doordat ik al deze kennis, waar ik uren voor studeerde, uitoefende op mijzelf, kreeg ik al snel reacties van anderen om mij heen. De vraag was of ik hen ook kon helpen. Dit deed ik dan ook met alle liefde. Ik kreeg hier onwijs veel energie van en de waardering was groot. Hier moest ik meer mee. Aangezien de vraag om hulp enorm is, kwam ik op het idee een website op te richten namelijk BGreat.nl en ovenschotels.com.

Behaalde diploma’s en studies

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek te Nijmegen. Tijdens mijn studies heb ik mezelf gespecialiseerd op de volgende vlakken:

  • Voedingsleer
  • Anatomie
  • Trainingsleer

Over Robert Jan Hendriks

Robert Jan Hendriks oprichter OptimaleGezondheid
Robert Jan Hendriks

Hallo, ik ben Robert Jan Hendriks. Oprichter van de website OptimaleGezondheid.com en Ovenschotels.com.

De missie om Nederland gezonder te maken

Tijdens mijn puberteit, en de daaropvolgende studentenjaren, had ik veel last van mijn gezondheid. Niet alleen de bekende acne, zoals iedere puber, maar ook nog eens fors overgewicht.

Na heel veel speurwerk, studeren en het schrijven van meer dan 3000 blogs over gezondheid, vond ik de meest effectieve oplossing naar een gezond en slank lichaam.

Al mijn kennis en ervaringen deel ik via de website OptimaleGezondheid, BGreat.nl en Ovenschotels.com.

TIP: verlies tot wel 3 kilo vet per week met de lekkerste ovenschotels. Hier staat alles voor je klaar. 

Disclaimer

De informatie en het aanbod informatieproducten op deze website wordt door ovenschotels.com met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Op de pagina’s van ovenschotels.com zijn links naar andere websites en interne links opgenomen. Alle informatie op de website en in de producten zijn vrijblijvend, zodat aan de inhoud en de links op de website geen rechten kunnen worden ontleend.

Alle intellectuele eigendomsrechten  op de website ovenschotels.com zijn van de eigenaar van de website. Het is niet toegestaan zonder toestemming om de informatie te kopiëren of openbaar te maken zonder toestemming.

Via onze website is het mogelijk om te reageren op artikelen, indien je daar gebruik van maakt worden jouw gegevens NOOIT met derden gedeeld, Ovenschotels.com hecht waarde aan jouw privacy!

De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. De gebruiker kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden

De adviezen op deze website zijn niet ter vervanging van medisch advies, ter vervanging van medicijnen, van het advies van een huisarts of andere deskundigen. De adviezen op deze website zijn uitsluitend suggesties die eventueel kunnen leiden tot verbetering van uw gezondheid en vitaliteit. Hierover kunnen geen garanties worden gegeven.

De allerlekkerste ovenschotel recepten proberen! Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang tijdelijk gratis 7 ovenschotels + boodschappenlijstjes

>